Les Festes de Nadal són una època en la qual els Reis i els Papa Noel estan molt enfeinats, per tal de complir amb tots els encàrrecs que se’ls han assignat. Per això, els centres comercials els han d’oferir valor afegit que atregui les seves visites i garanteixi el negoci dels seus comerços.

L’experiència és un grau, per això, centres comercials com Sant Cugat Centre Comercial, han comptat amb els servei de fotografia durant les Festes de Nadal, des de fa més de x anys consecutius.  A Photocall.cat hem viscut aquesta experiència com a proveïdors del servei de fotografia per a centre comercial i ja podem dir que en som experts.

Sabem què vol el vostre públic

Entenem molt bé què vol cada família. Això significa tenir delicadesa quan els infants es fan la foto al costat del rei mag o de Papa Noel. Sabem com tractar els infants i sabem també com fer-ho de manera àgil però cortès, fent que tothom es senti còmode i que les possibles cues flueixin amb rapidesa.

A Photocall.cat també tenim clars els requisits logístics de cada centre comercial, per això garantim un servei sempre puntual, on tots els detalls de muntatge estan controlats, aportant tranquil·litat al nostre client.

Pel que fa als horaris, a photocall.cat som molt flexibles i ens adaptem a les franges que ens sol·licita cada centre comercial, també els caps de setmana.

Servei de qualitat

Un dels nostres trets característics és la qualitat que oferim: com es pot veure al vídeo que acompanya aquest article, comptem amb una càmera professional i il·luminació professional pel set de fotografia, aspectes fonamentals que aportaran un plus a totes les imatges.

A més, treballem amb bon paper i tinta, cosa que garanteix també que les fotografies que entreguem tenen molt bona qualitat. Parlar de qualitat és també parlar de professionals qualificats, com els de Photocall.cat

Servei al moment

A Photocall.cat sabem que la rapidesa és un grau, per això oferim un servei de  fotografia impresa al moment i entregada immediatament al client, no com altres serveis on els centres comercials que es veuen obligats a fer-los esperar un o dos dies a tenir l’apreciada foto. Cal remarcar que el moment d’entregar la carta és un esdeveniment molt important pels més menuts de casa i ja forma part dels rituals familiars de les Festes. Per això, sensibles a aquesta realitat, volem que les famílies que entren al Centre Comercial es sentin satisfetes en tots els sentits.

En aquesta línia, la foto que s’ofereix és gratuïta, però pensant en el vostre marketing, sempre us oferim la opció de personalitzar el marc de la foto que entregarem amb el vostre logotip o imatge corporativa que escolliu, tal com es pot veure a l’exemple.

Aquest és només un dels motius pels quals els nostres clients estan satisfets amb el servei que oferim i per això repeteixen.

A photocall.cat així ho entenem, per això ens recomanen i el nostre servei de photocall amb impressió és dels més sol·licitats de la nostra web. Podeu sol·licitar més informació aquí i us atendrem amb molt de gust.