Som pioners a Catalunya

Més de 10 anys d’experiència

Servei personalitzat

photocall barcelona

Aconsegueix les fotos més divertides amb el nostre photocall per a esdeveniments de impressió instantània

photocall barcelona - fotomatón

El fotomatón per a bodes més còmode i professional del mercat per fer les millors fotos al moment

photocall barcelona - flipframe

Grava un vídeo de 7 segons i converteix-lo en un llibret de fotos exclusiu. El teu flipframe per a festes més original.

Per què un Photocall a Barcelona?

Els serveis de photocall en Barcelona s’han convertit en imprescindibles en qualsevol celebració que es preï. I és que, quan reuneixes a molta gent diversa per alguna raó, cosa que no resulta senzill ni habitual, has de aprofitar-ho perquè quedi un record inesborrable. De l’esdeveniment general i també de les presències particulars.

Serveis de Photocall a Barcelona

Avui dia són diferents els esdeveniments que requereixen la realització de fotografies i vídeos. No només ens referim, per tant, a les celebracions clàssiques, sinó també als esdeveniments d’animació i teambuilding per empreses i a tot tipus d’actes promocionals. Per això existim les agències que ens encarreguem de prestar aquests serveis i adaptar-los als temps moderns principalment a través del nostre photocall. Uns temps que vénen marcats per la implantació de les noves tecnologies audiovisuals i la immediatesa amb la qual els nostres clients volen observar els resultats.

Les fotografies i els vídeos solemnes d’aquests esdeveniments segueixen tenint el seu públic i són productes que no desapareixeran. No obstant això, les noves generacions exigeixen cada vegada formats més sofisticats i uns acabats perfectes. No se cenyeixen als patrons establerts pels seus majors i demanen unes noves formes amb les que nosaltres, com a proveïdors d’aquests materials audiovisuals, estem d’acord…

A part d’un nou tractament de les imatges i els sons, ens sol·liciten ser capaços de captar la intensitat dels moments que viuen, cosa que resultava una mica complicat mitjançant les velles pràctiques. En els actes que actualment cobrim, sense deixar de banda algunes formalitats, sobretot ens demanen que plasmem en els nostres productes l’espontaneïtat de cada segon.

Ens hem especialitzat, per tant, en immortalitzar l’alegria i essència dels sentiments. I per aconseguir aquesta revolució en els continguts que t’oferim, hem preparat un catàleg de productes que s’adapta idòniament a aquesta finalitat.

Amb el nostre photocall a Barcelona, ??podràs comptar amb la tecnologia i actitud oportunes per donar als continguts audiovisuals dels teus esdeveniments aquest salt de qualitat que consisteix en què les imatges evoquin l’emotivitat del que s’està vivint mentre són captades.

Així que et recomanem que prestis atenció a com els nostres serveis contribuiran al fet que puguis presumir d’unes imatges de les teves esdeveniments plenes de vida.

Coneixes tots els nostres serveis?

Consulta tots els serveis que ofereix Photocall

Serveis de Photocall a Barcelona per a casaments

La nostra carta de serveis és més àmplia que els serveis d’photocall per a casaments. En les següents línies t’expliquem de quina classes de fotografies dels teus actes socials podràs gaudir. Pren nota…

Photocall personalitzat

Un photocall a Barcelona és aquesta mena de paradeta preparat per fer-nos fotos que tan popular s'està fent en les celebracions. Tant que ja no pot faltar en cap i, si això passés, se li trobaria a faltar. La seva finalitat és la de facilitar un marc, amb decoració de conya, en què els assistents puguin fer-se fotos. Generalment, fotos col·lectives, que són les que uneixen i transmeten de veritat. A més, comptareu amb atrezzo, en aquesta línia d'entreteniment, per customitzar les vostres fotos. Ens referim a articles que us serviran per fer aquestes fotos més divertidascomo, per exemple, bigotis, barrets i ulleres que no deixaran a ningú indiferent.

Fotomatón

Els serveis de fotomaton també s'han fet molt populars. Es tracta d'un senzill sistema que et permet fer fotografies com les que t'hem descrit abans per vostre propi compte i amb una càmera fixa que, encara que sembli d'època, té tota la tecnologia necessària per fer fotos instantànies. Com les dels fotomatons que sempre hem utilitzat per treure'ns les dels carnets, però molt més divertits. De fet, podràs observar com sortirà la foto a la pantalla i gaudir-ne de forma immediata.

Flipbook

És possible que no coneguis encara aquest servei, ja que és un dels més originals que t'oferim. Consisteix en l'enregistrament d'un vídeo molt breu (només set segons), el qual servirà per produir un petit llibret (cap en la teva mà) amb fotos corresponents a les seqüències d'aquest mateix vídeo. Un producte diferent a tots els altres i que suposa un producte exclusiu, ja que ningú més tindrà un record tan personalitzat. Tecnologia d'allò més sofisticada i resultats d'un gran rapidesa per seguir innovant com a proveïdors d'imatges.

Actes promocionals

Qualsevol inversió que es faci en publicitat, per tenir èxit requereix la qualitat associada a l'aprofitament de recursos humans qualificats i materials en condicions. Tot acte promocional ha de ser planificat al detall i nosaltres estem acostumats a aportar expertise perquè llueixin de forma brillant i, a més, quedi un gran record d'ells. Un record que, d'altra banda, es pugui aprofitar tantes vegades com el client ho necessiti. Tingues en compte que estem al corrent de les tendències més noves del màrqueting i podem assessorar-te sobre elles, encara que la nostra intenció és adaptar-nos a les teves necessitats i preferències.

Fotografia

Que estiguem especialitzats en els nous formats audiovisuals que s'estan consolidant en la publicitat i les celebracions no vol dir que deixem de banda els tradicionals. No cal dir que tenim una gran consideració cap a ells i, per això, posem tota la nostra professionalitat, tots els nostres mitjans i tot el nostre esforç en oferir-te uns productes d'una factura excel·lent. Ens adaptem al tipus d'estil que més t'agradi (més espontani o solemne) i treballem amb cura en proporcionar-te un catàleg d'allò més complet, en el qual no trobaràs a faltar de res.

Vídeo

El mateix podem assenyalar del vídeo. Dediquem tot el temps que calgui al seu enregistrament, edició i muntatge. És un record únic que cap client desestima. Vas a rebre un producte en el qual no trobaràs a faltar cap moment especial ni a cap convidat. Recorda també que podem oferir-te uns preus molt competitius per aquests serveis, que pots contractar en pack. I no oblidis que podràs gaudir de la impressió de còpies il·limitades. En definitiva, els serveis de photocall a Barcelona i la resta que t'hem presentat van a fer del teu esdeveniment un esdeveniment que sempre serà recordat amb felicitat.

Sol·licita el teu pressupost

CONFIEN EN NOSALTRES