TEAM BUILDING FOTO

Una sessió de fotos per fer equip

El servei Team Building Photo és molt més que una sessió de fotos d’empresa. És una activitat molt útil per a cohesionar equips, dinàmica i divertida, ja que es tracta de fotos que els treballadors es fan entre ells. És perfecte per a esdeveniments o trobades d’equips.

Nosaltres hi posem l’equip, el fotògraf assessorant i vosaltres els protagonistes. Només ens cal un espai on realitzar la sessió. Muntem un estudi fotogràfic allà on vulgueu, us proporcionem la càmera, la il·luminació i el fons, i ja es pot començar: per parelles de treballadors, es busca fer el retrat  l’un a l’altre i viceversa. Vivint l’experiència dels dos punts de vista davant i darrera la càmera. Durant la sessió, el fotògraf anirà donant indicacions de com aconseguir millors retrats, ajudant també als participants a relaxar-se davant de la càmera.

Team building foto barcelona

Fora la vergonya!

Quantes vegades la presència d’un fotògraf ens cohibeix? Team Building Photo és una activitat distesa i amb un punt informal. Aconseguim que els seus protagonistes interaccionin, trenquin possibles barreres a l’hora de relacionar-se i perdin la vergonya davant la càmera, mentre es fan les fotografies els uns als altres.

Després d’una sessió de Team Building Photo, el treball en equip d’aquests treballadors, haurà guanyat en fluïdesa.

I al final, la foto professional

Just després de que els participants s’hagin fet les fotos, el fotògraf de Team Building Photo en fa una a cada participant, perquè tinguin una bona foto pel linkedin.

Foto lifestyle business

Som pioners en aquest estil de foto corporativa que ja arrassa a tot el món. La fotografia Lyfestyle Business és un nou estil de foto corporativa individual que plasma un estil de vida i forma de veure els negocis que cada cop s’estila més entre els nous emprenedors i Startups.

Foto corporativa de perfil

Una imatge val més que 1.000 paraules, el mateix suceeix amb la teva foto de perfil. Fotos realitzades a l’estudi sobre fons neutre ideals per a la web del teu negoci, Linkedin i altres xarxes professionals. Mostra-li al món el teu millor perfil professional i fes-ho amb el Lifestyle.

Fotografía corporativa

Per aquelles empreses que ho necessiten tot, també dispossem d’un pla que ho inclou tot; Fotografia Lifestyle Business i foto corporativa de perfil. La combinació perfecta per els més exigents que necessiten fotos de perfil, fotos dels seus espais de treball i fotografies lifestyle business.

Servei d’imatgeTeam Building a Barcelona.

  • El 93% dels nostres clients estan molt satisfets amb els nostres serveis
  • Durada recomanada: 1’5h per sessió (14 persones), modulable segons encàrrec (6 minuts per parella)
  • Servei d’impressió opcional, en format 15x20cm. Així els participants es poden emportar una foto de record de l’experiència
  • Facilitat de muntatge i transport
  • Servei amb doble funcionalitat, treball d’equip i foto de retrat de linkedin
  • Provat amb molt bon resultat en empreses multinacionals
0
Persones fotografiades
0
Somriures inmortalitzats
0
Fotografies impresses

CONFIEN EN NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost