FOTO CORPORATIVA A BARCELONA

Amb l’auge de linkedin i les xarxes socials, Tota organització requereix unes fotografies de nivell professional, però sempre costa trobar el moment de fer-les. Per això, posem a la vostra disposició el Servei de Retrats Corporatius. Un estudi portàtil allà on sigueu, amb el qual podeu aprofitar un meeting d’empresa o l’assistència dels quadres tècnics, comercials i directius a un congrés o fira per obtenir aquelles fotos que necessiteu en diferents ocasions com ara presentacions de producte, ponències, debats, etc. També es poden desenvolupar a la mateixa empresa.

Foto corporativa para empresas en barcelona

La millor foto corporativa: un set i un fotògraf per al millor resultat

Allà on ens indiqueu muntem un set fotogràfic, format per un fons blanc i quatre flaixos d’estudi. Aquest set ens garanteix el poder oferir fotografies d’alta qualitat, amb la il·luminació òptima. Les indicacions del fotògraf a cada persona retratada ajuden a obtenir el millor resultat.

També per a millorar el book d’empresa

A més, el servei de retrats corporatius ajuda a enriquir el banc d’imatges de l’empresa.
Els departaments de màrqueting, comunicació o relacions públiques de l’empresa saben com n’és d’important, ja que així és com s’obtenen imatges de qualitat professional que després es poden utilitzar per a la generació de continguts de valor, publicitat i xarxes socials.
 

Foto lifestyle business

Som pioners en aquest estil de foto corporativa que ja arrassa a tot el món. La fotografia Lifestyle Business és un nou estil de foto corporativa individual que plasma un estil de vida i forma de veure els negocis que cada cop s’estila més entre els nous emprenedors i startups.

Foto corporativa de perfil

Una imatge val més que 1.000 paraules, el mateix suceeix amb la teva foto de perfil. Fotos realitzades a l’estudi sobre fons neutre ideals per a la web del teu negoci, Linkedin i altres xarxes professionals. Mostra-li al món el teu millor perfil professional i fes-ho amb estil.

Fotografía corporativa

Per aquelles empreses que ho necessiten tot, també dispossem d’un pla que ho inclou tot; Fotografia Lifestyle Business i foto corporativa de perfil. La combinació perfecta per els més exigents que necessiten fotos de perfil, fotos dels seus espais de treball i fotografies lifestyle business.

Servei d’imatgefoto corporativa a Barcelona.

  • El 93% dels nostres clients estan molt satisfets amb el nostre servei.
  • Retrats professionals
  • Imatges de qualitat, fetes amb càmera reflex i flaixos professionals.
  • Nosaltres ens ocupem de tot: montar el set de fotografia, fer la foto, seleccionar i retocar.
  • Equip professional: 1 fotògraf + 1 asistent (opcional) per la selecció i retoc.
  • Entrega del material en format digital en alta i baixa resolució.
  • Servei d’impresió opcional, en format 15x20cm. Així els participants poden emportar-se una foto de record de l’experiència.
0
Persones fotografiades
0
Somriures immortalitzats
0
Fotografies impreses

CONFIEN EN NOSALTRES

Sol·licita el teu pressupost